• BelogiaBannerSite01
  • BelogiaBannerSite02
  • BelogiaBannerSite03

Προφίλ

 

Η EUROGAT Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των μηχανών καφέ και μηχανολογικού εξοπλισμού μπαρ, ξενοδοχείων στην Ελλάδα και επεκτείνεται δυναμικά στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

H επί 8 χρόνια επιτυχημένη δραστηριότητά της, είναι αποτέλεσμα μεθοδικής εργασίας και έρευνας της παγκόσμιας αγοράς. Η Εταιρία έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στην εισαγωγή των πλέον καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων. Είναι γνωστή για τον πλουραλισμό της γκάμας της προσφέροντας ποικιλία επιλογών και καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

 

EUROGAT Α.Ε δημιούργησε τα own label προϊόντα BELOGIA, που διαθέτουν άριστη σχέση ποιότητας τιμής και καινοτομίες στον σχεδιασμό τους που αφορούν στην αισθητική και στην λειτουργικότητά τους. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται σε συνεργασία με γνωστές κατασκευάστριες εταιρίες του εξωτερικού.

 

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της EUROGAT Α.Ε έχει εξαιρετική φήμη στην αγορά για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών. Τα Service Points που αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα κάνουν ακόμα πιο άμεση και γρήγορη την επίλυση τεχνικών προβλημάτων σε πολλά σημεία της χώρας δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό πλεονέκτημα για το δίκτυο των συνεργατών της.

 

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, η Εταιρία παραμένει πιστή στους στόχους και στο όραμα της που είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών τις οποίες εμπιστεύεται σήμερα ένα ευρύ πελατολόγιο από πολυεθνικές επιχειρήσεις στον χώρο του καφέ και της τουριστικής βιομηχανίας.